Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВКогато правилата не се спазват, от

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВКогато правилата не се спазват, от
Коментари Харесай

Д-р Симидчиев за Пирогов: Не разбирам защо колегите протестират

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Когато разпоредбите не се съблюдават, от това страдат положителните лекари и желанието им те да оказват помощ на пациентите си, тъй като нашата система работи при сериозен дефицит на средства. И когато не се съблюдават разпоредбите, средствата не могат да отидат там, където те ще свършат най-вече работа. В съответния случай с " Пирогов " детайлите не са ми ясни и не мога да взема изрично мнение.

Това разяснява в ефира на бТВ доктор Александър Симидчиев.

Но видях отчета, където са разказани редица нарушавания. Това, което не разбрах е, за какво сътрудниците стачкуват, за какво те споделят, че по този метод се петни името им. Всички лечебни заведения работят в дефицит. Ето за какво е значимо да се съблюдават разпоредбите, с цел да има предвидимост къде да се насочат повече средства и такива лечебни заведения като " Пирогов " би трябвало да  получават съответно достатътчно. Не единствено тази болница несъмнено,  само че всички, които работят неотложност, с цел да могат да си правят активността. Така че има разлика сред това да се освободи един шеф, което е административна служба и това да съблюдаваме разпоредбите, счита той.

Всички лечебни заведения би трябвало във всеки един миг да са подготвени за бъдат проверявани, добави докторът. 

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР